Dojo Katsu

De trainers

Naamloos-1

Shihan Lammert Meinema

6e Dan

“Met veel trots kan ik zeggen dat ik de Shihan en oprichter van deze mooie vereniging Dojo Katsu ben.
Mijn kennis en expertise door 42 jaar beoefenen van Kyokushin Karate deel ik graag met mijn studenten. Mijn passie is de mensen te laten ontdekken hoe mooi de karate sport is en de Dojo optimaal te laten functioneren. Ik heb veel waardering voor de Sempai’s die de Dojo inmiddels heeft. Samen borgen we de kwaliteit van het Kyokushin Karate en hebben we de mogelijkheden elkaar en de studenten naar een hoger niveau te ontwikkelen. Zij doen dat allen op verschillende manieren. De één doet dat door het geven van wedstrijd- of kata/kihon-training, de ander door de inzet als assistent of door de organisatie van evenementen. Allen met veel passie voor de sport en oog voor elkaar. Hieronder presenteer ik met veel respect onze Sensei, Sempai’s en assistenten. OSU!”

Freek

Sensei Freek van der Kooi

3e Dan

“In 1969 ben ik met Kyokushin karate begonnen. Daarna heb ik ook nog de volgende Budo sporten gedaan: Tai-Jitsu CD, Oyama karate, Jiu- Jitsu, Kickboksen en Boksen. In 2003 werd ik lid bij Dojo Katsu. In al die jaren is Katsu uitgegroeid tot een goede, grote en gezellige karate vereniging waar iedereen gerespecteerd wordt. OSU!”

Ernst

Sempai Ernst Oldenhof

2e Dan

“Sinds 2003 ben ik actief bij Katsu. Voorheen heb ik andere Budo sporten gedaan, waaronder Tai Jitsu CD, kickboksen en boksen. Dojo Katsu is een fijne vereniging waar iedereen in zijn waarde wordt gelaten, want plezier in trainen en het leren van technieken is waar het om gaat. OSU!”

dimi

Sempai Dimitri Sennema

2e Dan

“Sinds mijn 17e train ik bij Dojo Katsu. Sinds 2014 ben ik in het bezit van de 2e dan, welke met gepaste trots en respect door mij gedragen wordt. In de Dojo verzorg ik op de maandagen de kumite lessen (lees; gevechtstrainingen) voor de senioren. OSU!”

Taco

Sempai Taco Bisschop

2e Dan

“Sinds 2004 train ik bij Dojo Katsu. Aspecten als doorzettingsvermogen, respect, discipline zijn belangrijke factoren die mij helpen in het dagelijks leven. Daarom draag ik met trots en respect mijn 2de Dan die ik in 2019 heb behaald. Ik assisteer regelmatig bij de trainingen. Daarnaast zit ik in de examen- en Katsu Gala commissie. OSU!”

Henk

Sempai Henk Trox

1e Dan

“Jaren geleden begonnen op de weg van karate om na vallen en opstaan mijn zwarte band te halen en er vervolgens achter komen dat Shodan naast een eindpunt ook een nieuw begin betekent. Maar wel met ruim 20 jaar Kyokushin ervaring en inmiddels 44 jaar levenservaring.
Leren volharden door steeds weer door te gaan. Een ervaring waar ik uit put en weer uit doorgeef. Dankbaar voor uren training, hoop ik deze Ki op mijn beurt weer door te mogen geven. OSU!”

Arjan

Sempai Arjan Huitsing

1e Dan

“Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor budo. Toen ik 5 was begon ik met judo en toen ik 16 was ontdekte ik het mooie karate. Mijn passie voor deze sporten heeft geresulteerd in een 1e Dan karate en een 1e Dan judo.
Dojo Katsu heeft mij voor een groot deel gevormd tot wie ik ben. De sport en de club motiveren mij na vele jaren nog steeds om mijn grenzen te verleggen en tot het uiterste te gaan. OSU!”

Lotte

Sempai Lotte van der Schoor

1e Dan

“Op 16-jarige leeftijd begon ik enthousiast en fanatiek bij Dojo Katsu te trainen. Na een jaar begon ik te assisteren bij de kids- en jeugdtrainingen. Ook startte ik bijna direct met wedstrijden (kumite en kata).
Karate geeft mij kracht, zelfvertrouwen en discipline, en dit wil ik graag overbrengen op anderen. Ik zit daarom in het bestuur, geef les aan de ninja’s en help in de organisatie van evenementen. OSU!”
Fransien

Sempai Fransien Reisiger

2e Kyu

“Karate bestaat uit drie onderdelen: kihon, kata en kumite. In de jeugdtraining op de maandag besteden we aan al deze onderdelen aandacht. Vooral door te doen! Niet te veel praten, maar lekker veel in beweging zijn. Ook conditie- en krachtoefeningen zijn onderdeel van de training. Zelf heb ik in het verleden veel kumite- wedstrijden gedaan, hier ligt dan ook mijn expertise. OSU!”

Kirsten

Assistent-Sempai Kirsten Hop

2e Kyu

“Als moeder van karateka’s ben ik in contact gekomen met karate. Begeleiden van uitjes werd assisteren bij de kids, zelf trainen bij de senioren en meedoen aan wedstrijden. Voor mij betekent Dojo Katsu plezier, gezelligheid en ook hard werken.
Karate heeft in mij naar boven gehaald wat ik zelf niet voor mogelijk had gehouden. OSU!”

Suzan

Assistent-Sempai Suzan Wierenga

4e Kyu

“Karate betekent voor mij werken aan zowel fysieke als mentale ontwikkeling. Een sport waar je je energie in kwijt kan en waar je rust en balans in vindt. Tijdens de trainingen voor kids en jeugd en evenementen (Katsugala en trainingskamp Schier) zet ik mijn organisatietalent graag in. Samenwerking staat hierbij voorop. Het is voor mij een eer dat ik de Shihan en vereniging kan helpen anderen zich te ontwikkelen. OSU!”

Winkelmandje