1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

2005 - Zomerkamp Schiermonnikoog

Op 17 en 18 september werd het Katsu karate-zomerkamp op Schiermonnikoog gehouden

Als vanouds werd er keihard getraind. Het thema van het weekend was van kihon tot gevecht. Basistechnieken zoals stoten, weringen en trappen werden in kihon getraind en steeds weer vertaalt naar het gevecht.

Naast het traditionele karate moesten de deelnemers diverse spirit
trainingen ondergaan. Het kamp is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Je moet over een zeer goed uithoudingsvermogen beschikken en goed gemotiveerd zijn.

De deelnemers die zich hadden opgegeven waren dan ook uitstekend voorbereid en hebben bewezen dat zij over een kyokushin mentaliteit beschikken.

De trainingen werden verzorgd door de Senseis Al Gordeau en Lammert Meinema. Shihan Nico Gordeau, Sensei Farouk Idu en Shihan Alain Breugelmans waren helaas, wegens omstandigheden, op het laatste moment verhinderd. Shihan Gerard Gordeau kon niet komen vanwege een vechtwedstrijd in Japan.

Op Zondag, 18 september, verscheen Kaicho Bluming op het kamp.
Hij verraste Sensei Al Gordeau door hem tot de 5e Dan Kyokushin Budo Kai te bevorderen. Deze promotie was niet alleen vanwege de persoonlijke goede karate-eigenschappen van Sensei Al, maar ook voor zijn totale inzicht in de budosport en zijn gave kennis goed kunnen overbrengen op zijn leerlingen.
Dankzij Sensei Al Gordeau zijn vele karateka's uit heel Nederland, Nederlands-, Europees- en zelfs Wereldkampioen geworden.

De karatevereniging Katsu bedankt nogmaals Shihan Al Gordeau voor de trainingen en gezelligheid die hij heeft gegeven gedurende dit zomerkamp en feliciteert hem van harte met zijn promotie.

OSU