1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

2009 - Uitje Katsu Kids!

uitje katsu kids

Uitje Karate kids Katsu 18 april 2009-04-20, Verslag 1:

Op zaterdag 18 april werd in Winsum bij de Ripperdahal om 9.00 uur verzameld om met drie auto’s te vertrekken naar Aeolus in Sexbierum.
Het weer kon niet beter, zon en een beetje wind ,de kinderen waren er klaar  voor. Met veel enthousiasme werd er afscheid genomen van ouders en natuurlijk gecontroleerd op een goed humeur want dat was een vereiste.uitje katsu kids

Om 10.30 arriveerden we op onze bestemming, en na een korte uitleg van de regels was er in no time geen kind meer te bekennen. Ze waren vertrokken op glijbanen, trampolines, tunnels, vliegtuigsimulaties, waterdingen, kabelbaan, er was zelfs iemand en we noemen geen namen die boven in een trapauto zo stoer was om alle lege auto’s ook vooruit te duwen maar halverwege tot ontdekking kwam dat toch niet helemaal lukte.uitje katsu kids

Na een beetje te zijn uitgelachen werden ze bevrijd door een medewerker. Er zijn forten verdedigd en veroverd, enz. enz. Er werd volop plezier beleefd,en zelfs de meegekomen ouders deden enthousiast mee.

Tussen de middag ging een glaasje drinken met frietjes en een ijsje na er natuurlijk wel in. Sommigen konden niet wachten tot dat iedereen was uitgegeten. En natuurlijk zijn we heel trots op onze katsu bikkels want iedereen is de klimwand van 15 meter in geweest!!!

We werden in tuigjes gehesen en aan een touw verbonden en zo ging iedereen omhoog om abseilend weer naar beneden te gaan, Geweldig !!! Na nog wat drinken en een zakje chips konden we nog even genieten van alle toestellen. En toen was het om 16.00 uur al weer tijd om te vertrekken. Om 17.30 uur hebben we alle kinderen weer veilig en een beetje moe afgeleverd bij hun ouders.
Het was een geslaagde dag die wat mij betreft wel weer herhaald mag worden.
Groeten van de Feestcommissie,
Ellis en Christa

 

Uitje Karate kids Katsu 18 april 2009-04-20, Verslag 2:

uitje katsu kids

De katsukids zijn op 18 april naar Aeolus in Sexbierum, Friesland geweest. Aeolus is een grote glazen piramide waar je allemaal proefjes kan doen.

We moesten om 9 uur bij de Ripperdahal zijn. Vanaf daar zijn we met de auto’s naar Aeolus gegaan. Toen we daar aankwamen moesten we eerst de regels weten, toen  mochten we gaan spelen. Er waren veel proefjes om te doen en een apenkooi, buiten waren ook nog toestellen en wat skelters. We kregen voor lunch patat en een ijsje.


Het leukst (vond ik) was de klimmuur die ongeveer vijftien meter hoog was. Degene die eerst tot de top kwam was Ramon. We gingen daarna met z’n allen oorlog spelen. We werden om half vier bij elkaar geroepen voor wat snoep, daarna gingen we nog even op het springkussen springen. Om vier uur gingen we weer terug naar de Ripperdahal.
Ouders bedankt voor het rijden en organisatoren bedankt voor een hele mooie dag.
Matthew Hoogstra