1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

2009 - Katsu leden geslaagd tijdens examen Budapest

Twee leden van Katsu zijn in Hongarije voor hun kyokushin-karate examen geslaagd.

Katsu leden geslaagd tijdens examen Budapest Een aantal leden van de karatevereniging Katsu uit Winsum neemt jaarlijks deel aan een kyokushin-karate zomerkamp in Boedapest, de hoofdstad van Hongarije. Dit kamp kenmerkt zich door een wereldwijde deelname van karateka’s die bereid zijn om gedurende een week een slopend programma te ondergaan van 4 langdurige trainingen per dag.

Het trainingskamp wordt op de laatste dag afgesloten met de mogelijkheid om een examen af te leggen in een kyu- of Dan graad. Ernst Oldenhof en Ronny Smid hebben vooraf in de dojo te Winsum lang getraind om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Ook dit jaar was er weer sprake van een zwaar examen.

Op de bovenstaande foto staan Ernst Oldenhof en Ronny Smid die een topprestatie hebben geleverd en zijn geslaagd voor resp. de 2e Dan en de 9e Kyu. De karatevereniging Katsu wil met de jaarlijkse deelname aan dit kamp kennis opdoen die weer overgebracht kan worden op de leerlingen van de vereniging. De karatevereniging kent nu eerst een zomerstop vanwege de vakantie en start 24 augustus weer met de trainingen in haar dojo. Op 28, 29 en 30 augustus wordt dan vervolgens een eigen zomerkamp gehouden op Schiermonnikoog.

Als één van de andere activiteiten die de vereniging heeft gepland voor het eind van dit jaar is het houden van een reünietraining voor de 30+ groep. Deze groep is in het verleden succesvol gestart onder leiding van Sempai Jacques van der Veen.   Meer foto's