1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

2009- Karate Kamp kids

karateles in roemenië


Op zaterdag 13 juni werd in Winsum bij de Ripperdahal om 9.00 uur verzameld om met vier auto’s te vertrekken naar de camping de Otter bij het schildmeer.

Als begeleiding gingen Koos, Ronny, Macha, Christa en Ellis mee. Er waren deze keer minder kinderen dan vorig jaar. Rick, Mark, Maarten, Robin, Wilbert, Eline, Ricardo, Ramon en Kors gingen allemaal mee om op de camping te overnachten.We sliepen in twee wigwams.


Op de eerste dag moesten we onze spullen in de tent leggen en gingen voetballen.Na het voetballen gingen we met z’n allen zwemmen. Daarna hebben we gegeten en hadden een survivalbaan. Op het einde hadden we een kampvuur.We gingen allemaal naar de tent en gingen slapen.

We werden om 07.00 uur wakker gemaakt want we moesten om 08.00 uur klaar staan voor een training van de sensai’s Freek en Ernst. We hadden een training en gingen daarna weer zwemmen.Toen we terug kwamen kregen we pannekoeken. Sommigen gingen nog even in het bos spelen en de anderen voetballen. Toen moesten we onze spullen inpakken en waren we weer klaar om terug te gaan.We hebben het allemaal een leuk weekend gehad.

Eline